неділя, 21 грудня 2014 20:39

Ольга Полякова зрізала газ у своїй київській квартирі

Автор: svitske.1plus1.ua
 

 Співачка Ольга Полякова зрізала газ у своїй київській квартирі про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Відрізала газ повністю зі своєї київської квартири і купила електроплиту, коли все почалося і нам стали маячили цим газом мене таке зло взяло і я вирішила так вчинити радикально, - говорить співачка і додає, що опалює свій великий заміський будинок вона теж економно, - по-перше у мене великий будинок, господарство, у мене багато підсобних господарств обігрівається, у мене хліва, де кози та кури, і щоб кури неслися цілий рік треба обігрівати. Люди у мене живуть, охорона у мене, багато йде газу: ми порахували, це великі кошти, тому ми порахували це дикі гроші, і щоб бути незалежними, у нас тут ліс в ньому все літо ми рубили сухостій на дрова, тому зробили альтернативний котел, все наше парове опалення ми перевели на дрова: два рази закладка відбувається, вранці і ввечері ми закладаємо і обігріваємо, тому у нас дуже тепло".

Але через те що у співачки іноді відключають світло у домі, вона вимушена виводити перепілок у Києві.

"Перепелині яйця я змушена перезакладати у інкубатор: я перевожу це у Київ тому що тут виключають світло постійно, але це було і раніше, просто зараз це відбувається частіше, - говорить співачка і розповідає, чим займається у часи без світла вдома, - граємо у монополію, якщо діти сплять, то робимо інших дітей, не проблема".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Полякова зрізала газ у своїй київській квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути