пʼятниця, 19 серпня 2011 13:33

Ольга Горбачова заспіває для тих, хто здає сперму

Ольга Горбачова заспіває для тих, хто здає сперму

Зарубіжні продюсери запропонували Ользі Горбачовій записати її голос для клієнтів пунктів здачі сперми в США. Вони вважають голос співачки дуже сексуальним і збудливим.

"Це спірна пропозиція! Хоча, дивлячись як до цього ставиться, - коментує Ольга, - Можна поставитися до цього як до благородної місії, якщо упустити подробиці процесу. І спробувати наповнити свій голос високими вібраціями любові, щоб учасники-чоловіки могли налаштуватися!"

У Європі продюсери приділяють увагу тембром голосу артистів, а не їх вокальним даним, повідомляє прес-служба Mamamusic.

"Зараз завдяки численним музичним шоу талантів співати вміє практично кожен і цим нікого не здивувати. Ми всі перебуваємо в пошуку незабутніх тембрів, здатних викликати у нас внутрішній резонанс", - пояснює американський продюсер Марк Вест.

Низький голос Ольги Горбачової сподобався німецьким слухачам. Співачка записала кілька пісень німецькою мовою, з якими у вересні виступить на поп-фестивалі в Берліні

"Це вже третій випадок за рік, коли західні продюсери висловили бажання працювати зі мною. Саме завдяки моєму тембром голосу в цьому році був підписаний контракт і по роботі в Німеччині", - поділилася Горбачова.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова заспіває для тих, хто здає сперму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути