вівторок, 19 квітня 2016 13:42

Ольга Фреймут прийде на допомогу молодому житомирському ресторатору
7

Фото: Прес-служба

Сьогодні о 22:00 на телеканалі "1+1" глядачі побачать третій епізод нового реаліті-шоу "На ножах". Вагітна ведуча Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов прийдуть на допомогу житомирському ресторану "Кабачок", власником якого є 20-річний Артем.

Молодий ресторатор починав свій бізнес, викупивши частину приміщення в звичайному гастрономі. Через деякий час маленький бар в продуктовому магазині перетворився на повноцінний ресторан, а його власник - на справжнього тирана. Персонал "Кабачка" буквально стогне від брутального поводження Артема. Команда проекту спробує розібратися в ситуації і за допомогою ресторатора Діми Борисова проведе цікавий експеримент, щоб Артем навчився цінувати працю своїх підлеглих.

Найбільшою популярністю в ресторані користуються чай і кальян - нечисленні відвідувачі практично не замовляють основні страви. Інтер'єр, який Артем розробляв і реалізовував сам, керуючись тільки своїми власними уподобаннями, повністю не відповідає концепції закладу.

Над ре-дизайном інтер'єру "Кабачка" в Житомирі будуть працювати експерти проекту "На ножах" Володимир і Олександр Юдіни. В інтерв'ю 1plus1.ua дизайнери розповіли, від чого відштовхувалися при переробці ресторанів:

"В першу чергу потрібно було зрозуміти, якою буде нова концепція закладу, проаналізувати локацію. До кожного ресторану був свій, особливий підхід, ми вигадували щось цікаве і оригінальне, працювали на контрастах. Важливо було також познайомитися і з самим господарем закладу, розробити таку концепцію, яка була б близька йому. Часто власники хочуть змін, але не знають, як їх втілити. В цьому ми їм допомагаємо", - розповідають брати Юдіни.

Дизайнери розповіли, що за правилами проекту, герої не могли стежити за процесом переробки дизайну - нова концепція і інтер'єр для них були сюрпризом.

"Найчастіше ресторатори віддавали нам в руки своє дітище "з чистою душею". І в результаті ми кожен раз досягали "вау-ефекту", - кажуть Олександр і Володимир Юдіни.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут прийде на допомогу молодому житомирському ресторатору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути