Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2011 13:53

Олеся Стефанко говорить з подругою по півгодини щодня

Олеся Стефанко говорить з подругою по півгодини щодня

Друга віце-міс світу Олеся Стефанко зі своєю найкращою подружкою Вікторією, яка живе в Харкові, спілкується щодня по півгодини. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Вікторія - моя однокласниця. Дружимо з нею із дев'ятого класу. Але до того не були супер-пупер подругами. Нас об'єднало те, що ми захотіли стати юристами. Разом ходили на підготовчі курси до вступу в коледж. Потім вона мене познайомила із своїм одногрупником, з якими ми почали зустрічатись. І наші стосунки із Вікою стали ще ближчими", - зазначає Стефанко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олесю Стефанко на конкурс краси привела декан прокуратури і слідства

"У Віки хороша інтуїція. Був такий випадок, коли я розійшлася із хлопцем і кажу їй: "Все, це назавжди. Я його ніколи не пробачу і ми ніколи не будемо разом". А вона так спокійно каже: "Шо-шо? Побачиш, ще будете разом. Можеш мені навіть нічого не казати". І через півроку ми дійсно почали зустрічатись. А коли я була в Бразилії на конкурсі, Віка постійно сиділа на сайті, який прогнозує переможниць. Цей сайт поставив мене на перше місце. І я якось заходжу до Віки на сторінку в Інтернеті, а вона вся обклеєна моїми фото і лінками на той сайт. Хоч Віка вже кілька років живе в Харкові, але ми щодня говоримо по телефону не менше півгодини. Ми обговорюємо все. Взагалі Віка знає всі-всі мої секрети", - зауважує Стефанко.

Зараз ви читаєте новину «Олеся Стефанко говорить з подругою по півгодини щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути