середа, 20 лютого 2013 11:10

Олександр Пономарьов влаштує сину другий день народження

Олександр Пономарьов влаштує сину другий день народження
Співак поки що тримає все у секреті Фото: from-ua.com

Олександр Пономарьов влаштує своєму сину другий день народження. 15 лютого маленькому Сашкові виповнилося шість років. Він святкував у ресторані із мамою Вікторією, її друзями та їхніми дітьми. Ці люди, зізнається співак, вже йому не друзі, і він би там тільки заважав, повідомляє ТСН.

Утім подарунок від тата Сашко все ж таки отримав. Це вже традиційно був конструктор. Пономарьов хизується, що зібравши складані іграшки малого Сашка, можна відкривати універмаг. Де святкуватимуть батько із сином вдруге, Олександр не зізнається. Каже тільки, що вечірка буде багатолюдною. Серед гостей Пономарьов називає зокрема свого кума Олександра Богуцького з дружиною і донькою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу бути депутатом дурним, який натискає кнопки" — Пономарьов відмовився від депутатства

"Я на суботу, неділю забираю. Ми будемо святкувати. Який поки що не буду говорити. Тому що ми маємо це підготувати для того, щоб це був сюрприз. Бо він уже дорослий хлопець, він уже розуміє, про що люди говорять. Може подивитися і вашу програму", - розповів Олександр Пономарьов в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов влаштує сину другий день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути