вівторок, 22 січня 2013 14:17

Олександру Пономарьову не вистачає другої половинки

Олександру Пономарьову не вистачає другої половинки
Співак боїться самотності Фото: obozrevatel.com

Олександру Пономарьову не вистачає довірливого спілкування з другою половинкою. Про це співак розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Дівчата то є. Я ж спілкуюся. Я ж не якийсь там... Ну, не будемо нічого казати. Дівчата є. Просто коли мами з татом немає, то інколи немає з ким поговорити. Діти ще малі. От не вистачає людини, з якою можна поспілкуватися, довіритися, розказати все, що відбувається у тебе в житті, як би ти хотів помріяти разом. Ну не знаю, такі речі", - зізнався Пономарьов.

Крім того співак розповів, що боїться самотності, а також про своє знайомство з майбутньою дружиною Вікторією.

"Просто рік сидів сам після розлучення з Оленою. Мені було не дуже легко. Я сам не можу знаходитись. Мені завжди не вистачає спілкування з кимось, причому довірливого спілкування. Знаєш, коли ти довіряєш людині. Це важливо. Не просто спілкування. Спілкуватися я можу з друзями, але ж ти не розкажеш друзям, або донькам, якій одній 14-ть, а другій 19-ть років, про те, що тебе дійсно хвилює. З мамою, з татом не поговориш. І так не було з ким. Рік мені важко було. І так вийшло, що зустрів Віку", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пономарьов готував для сина на Кіпрі борщ

Між тим, за словами Пономарьова, зі своїм сином Сашком він не бачиться без присутності няні.

"Це не правильна фраза "забороняє". Але вона (колишня дружина Вікторія, - ред.) не хоче, а я не хочу конфліктів. Тому хай няня буде, нічого страшного", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Пономарьову не вистачає другої половинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути