субота, 14 листопада 2015 13:27

Олександр Пономарьов розповів, як привітав Олену Мозгову з народженням доньки

Автор: ex.ua
 

Співак Олександр Пономарьов у передачі "Світське життя" розповів, як привітав свою колишню дружину Олену Мозгову з народженням доньки.

"Сказав, що вітаю. Звичайно з квітами не приходив під пологовий будинок. Я про це теж пізно дізнався трішки, це приховувалось в принципі, а коли дізнався: привітав", - говорить співак.

Зі своїм сином від другого шлюбу Пономарьов крім того, що їздив Європою влітку, ще і грає у одну гру на iPad.

"У нас одна гра на iPad, я забув як називається, там щось будувати", - каже Пономарьов.

На літні канікули зірка вирушив з сином у подорож Європою на власному автобусі.

"6 тисяч кілометрів проїхали по тому самому маршруту, по якому я їздив на мотоциклі приблизно три роки тому. Багато місць показав, я дуже хотів бути першим", - говорить зірка.

Нагадаємо, цього року Олена Мозгова народила своєму коханому співаку Володимиру Ткаченку доньку. Пара побралася ще до народження дівчинки. Володимир Ткаченко має складні стосунки з батьками через те що створив родину з Оленою Мозговою.

"Кажу раз і назавжди - з батьками я не спілкуюсь вже 5 років, складні стосунки. Вони бачать одне життя моє, я бачу моє життя інакше. Я доросла людина і знаю, як треба. Я вирішив для себе краще. Для мене десь батьки, і я сам. Так буде краще для всіх. У мене не було вибору тут і так все ясно - донька, кохана. Це мене більше не засмучує, Коли я надіявся і думав, що все буде нормально та вважав щось там настрій фіговий, але після деяких слів я зрозумів, що вони думають і ніколи не зміняться. Проблема у матері, вона така тиранічна жінка - як вона сказала - так все і буде", - коментує зірка.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов розповів, як привітав Олену Мозгову з народженням доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути