середа, 31 серпня 2011 13:16

Олег Тягнибок пропливає в басейні по 2 кілометри щодня

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок уже 10 років щодня навідується в басейн.

"Я плаваю півтора-два кілометри щодня. Після цього з'являється тонус м'язів. У мене колись були проблеми з хребтом, і плавання дуже допомагає. Плаваю щодня кролем, батерфляєм", - розповів він.

"Найкращі басейни у Харкові, Львові і Києві. Не через сервіс, а через метраж. Хоч звісно, приємніше плавати в чистому басейні. Найкраще - коли є 50 метрів, як кажуть спортсмени, "велика вода". Також має значення кількість людей. Якщо на доріжці пливе 15 людей, це некомфортно. Якщо двоє-троє — набагато краще", - наголосив політик.

У басейні лідера "Свободи" часто впізнають і підходять поговорити: "Найчастіше розпитують про політику. Трапляються люди, які знають мою родину. Один чоловік у роздягальні довго розповідав про батька".

Олег Тягнибок зізнається, що не може прожити дня без басейну, навіть під час робочих поїздок регіонами.

"Мене абсолютно не обходить, в якому я готелі мешкатиму, а чи може в когось на квартирі, мені байдуже, що їстиму. Голови обласних організацій нашої партії знають, що єдина моя побутова вимога — передбачити для мене відвідання басейну. Тому в кожному обласному центрі знаю майже всі басейни. Там, де нема басейнів, нашим партійцям доводиться домовлятися з ректорами вишів, щоб я міг поплавати свої 45-60 хвилин", - підкреслив він.

Нагадаємо, на честь 20-ї річниці Незалежності України Тягнибок за 20 хвилин переплив Дніпро.

Заплив розпочався о 9 годині поблизу пам'ятника засновникам Києва – Кию, Щеку, Хориву та Либеді, а закінчився близько 9 години 20 хвилин. Дистанцію лідер "Свободи", одягнений у святковий оберіг-вишиванку, подолав батерфляєм та вільним стилем.

Зараз ви читаєте новину «Олег Тягнибок пропливає в басейні по 2 кілометри щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути