середа, 24 серпня 2011 13:27

Спецтема: 20 років незалежності!

Оригінальний Тягнибок у вишиванці переплив батерфляєм через Дніпро
8

Фото: Фото: прес-служба ВО "Свобода"

20 хвилин знадобилося лідеру Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олегові Тягнибоку, аби форсувати Дніпро у Києві на честь 20-ї річниці Незалежности України.

Заплив розпочався о 9 годині поблизу пам'ятника засновникам Києва – Кию, Щеку, Хориву та Либеді, а закінчився близько 9 години 20 хвилин. Дистанцію лідер "Свободи", одягнений у святковий оберіг-вишиванку, подолав батерфляєм та вільним стилем.

Після запливу Олег Тягнибок сказав, що сьогодні – найкращий день у житті кожного українця-патріота, для нього це – найвеличніше свято.

"Тому в честь 20 річниці Незалежности ми вирішили переплисти ту ріку, яка об'єднує українську державу, ріку, на берегах якої зродилася наша цивілізація і тисячоліття тому постала українська держава. Тисячолітній Борисфен-Славутич-Дніпро", - зазначив Тягнибок.

Разом з лідером "Свободи" Дніпро подолали його заступники Руслан Кошулинський та Андрій Мохник, а також троє однопартійців із Київської "Свободи".

Лідер "Свободи" зазначив, що не вперше відзначає українські свята по-особливому. Ще 1990-го року Олег Тягнибок із однодумцями влаштував велопробіг Київ-Запоріжжя на честь 500-річчя українського козацтва.

Зараз ви читаєте новину «Оригінальний Тягнибок у вишиванці переплив батерфляєм через Дніпро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути