четвер, 14 листопада 2013 12:21

Оголена Окунська у червоних колготках знову на піку популярності
8

Фото: фото: "FHM"

Сьогодні на піку полярності скандальна історія, пов'язана з екс-нардепом Сергієм Власенком, якого колишня дружина Наталія Окунська звинуватила у її побитті. У зв'язку з цим можна пригадати​, як ще у 2009 році колишня модель Наталія Окунська дала відверте інтерв'ю та знялась у еротичній фотосесії для видання FHM.

Наталія Окунська повідала про те, що не варто приховувати від дітей оголене тіло, і що вона не соромиться своєї фотосесії.

"Я їм (дітям) першим покажу. Коли Андрій, мій старший, показав всьому своєму третьому класу журнал, де я в купальнику, його друзі сказали, що у Андрія супермама! У нього справді очі світилися від щастя", - говорить Окунська.

"Хочу, щоб діти звикали до оголеного тіла, для того, щоб потім не було жодних маніакальних схильностей", - впевнена екс-дружина Власенка.

Також Наталія Окунська розповіла про свій досвід у модельному бізнесі.

"Мені не хотілося б більше зніматися, не хотілося б більше ганьбитися, тому що модельний бізнес - це завуальована форма проституції. І мені соромно за роботи, які були зроблені погано не з моєї вини".

Не обійшлося і без відвертостей про силікон.

"Груди мають бути невеликими, красивими і гармонійними. Якщо після годування вони втратили лиск, або вони від народження маленькі, то жінка спокійно може їх збільшити, звернувшись до пластичного хірурга. Що я і зробила".

Зараз ви читаєте новину «Оголена Окунська у червоних колготках знову на піку популярності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути