четвер, 15 жовтня 2015 10:56

Одеська Барбі показала, як виглядала у минулому
4

До...
Фото: Соціальні мережі
До...
Після...
Після...

Валерія Лук'янова, яка отримала популярність завдяки своїй схожості з лялькою Барбі показала шанувальникам фото зі свого минулого. Дівчина впевнена, що раніше вона була не ідеалальна і розповідає, що їй вдалося змінити в собі зараз.

"Даааа, я зараз дивлюся на своє тіло пару років тому і в шоці .... До чого у мене були не красиві руки ... дистрофіка .... та й взагалі тіло далеко від ідеалу, ви тільки подивіться різницю ... .

Перші два фото ДО, і другі дві ПІСЛЯ ... Це просто небо і земля ... ", - коментує фото Валерія Лук'янова.

Читайте також: Одеська Барбі знялася у відвертій сукні без білизни

Нагадаємо, раніше Валерія розповідала, що чимало часу віддає заняттям спорту і збалансованому харчуванню.

"Дуже важливо віддавати собі звіт в тому що ти робиш. Будити усвідомленість. Часто люди витрачають на спорт багато часу і займаються роками. Але результатів толком не отримують. Чому це відбувається? Часто через непомірний апетит. З за присутності в раціоні насичених жирів, простих вуглеводів, та іншого харчового сміття. Поки це присутнє, складно позбавиться максимально від прошарку жиру. Який сенс тоді взагалі в тренуваннях, якщо людина більше поглинає калорій, ніж витрачає? Людина просто заспокоює себе заняттями спорту, але ніяк не прогресує, тому що просто раб свого шлунку.

Багато хто з нас навіть не знають, що продають у магазинах з продуктів під виглядом дієтичного харчування, а так само що входить в соуси і так далі. Люди сидять на дієті, а жир не те що не йде, а зростає. Від чого так, запитаєте ви?

Справа в тому що майже скрізь є крохмаль і пальмова олія. Дешева сировина, що так часто неохайний виробник додає практично у все, у що можна. Все це шкідливі добавки для фігури і здоров'я.

Продовжувати можна дуже довго.

Я сама потрапляла в пастку і довгий час не знала, що я їм.

Зараз я повністю виключила з життя прості вуглеводи і багато іншого, і нарешті жир став мене покидати....", - написала Валерія Лук'янова.

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі показала, як виглядала у минулому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути