вівторок, 01 грудня 2015 16:41

Нову пісню Могилевської написав Макс Барських

Автор: Прес-служба
 

Макс Барських, колишній учень Наталії Могилевської, сьогодні кращий артист року за версією М1 Music Awards, проявив себе не тільки як співак, але і як композитор. Макс написав Наталії пісню в стилістиці її перших альбомів, розмістивши в тексті образи і знакові фрази з різних пісень і альбомів Наталії Могилевської кінця 90-х початку 2000-х років. Свого часу Макс був шанувальником перших альбомів співачки, добре знайомий з її творчістю і тому пісня вийшла легко.

"Я з великим трепетом писав пісню для Наташі, адже вона зіграла значну роль у моєму житті. Працюючи над треком, я орієнтувався на той творчий період, коли я закохався в неї як у співачку. Тому звучання пісні має легкий присмак світлої ностальгії. Мені здається, що пісню високо оцінять в першу чергу найвірніші прихильники співачки, які з нею з першого дня її запаморочливої ​​кар'єри", говорить Макс Барських.

"Дуже зворушливо Максим мене записував на студії і говорив мені "Так не роби, роби так як Наталя Могилевська (сміється). Ця пісня викликала у мене вихор емоцій: романтичних, ностальгічних і радісних одночасно. Тому що вона дійсно схожа на мої перші альбоми, на переживання того часу, на чистоту, щирість і безпосередність з якою тоді молодий український шоу-бізнес писав свої треки. Ми втомилися від суєти, наслідування і погоні за успіхом і матеріальними цінностями. Мені хочеться вірити, що настав час, коли простота, щирість знову увійшли в моду", - Наталія Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «Нову пісню Могилевської написав Макс Барських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути