вівторок, 31 березня 2015 12:26

Ніяких шортів - Наталі Портман розкрила секрет паризького гламуру

Автор: Reuters
 

Актриса Наталі Портман, яка заміжня за французьким танцівником і хореографом Бенджаміном Мельп'є розповіла у нещодавньому інтерв'ю, що справжні парижанки не носять шорти.

"Місто настільки наповнене архітектурними шедеврами, книжковими магазинами на кожному кроці. Всі так гарно вдягнені. Справжні парижанки не гуляють там у шортах, навіть діти стильно вдягаються", - сказала Наталі Портман Wisconsin Gazette.

Парижанки не тільки відмовились від коротких шортів, але і не ходять на підборах вдень, обирають прикраси і не носять лосини.

Якщо британки обожнюють біжутерію, то француженки не так. Парижанки доглядають за собою, але не демонструють це так сильно. У них безлад на голові, не заправлені сорочки і мінімум косметики, вони виглядають так ніби мало думають про свій зовнішній вигляд, але це не так.

У кожної парижанки є біла сорочка, чорний шкіряний жакет, маленька чорна сукня, реглан по фігурі, чорна спідниця-олівець та пара вузьких штанів.

Речі парижанки носять роками і відносять до швачок, якщо їхня фігура змінюється на відміну від британок, які купують багато.

Парижанки змішують різну біжутерію з одягом, їхній пасок та сумка з взуттям можуть бути різного кольору, наприклад.

Багато француженок віддає перевагу чоловічому дизайну костюмів, головне чистий силует і лінії

Зараз ви читаєте новину «Ніяких шортів - Наталі Портман розкрила секрет паризького гламуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути