четвер, 02 червня 2016 11:59

Наташа Корольова показала, як худне після тортиків

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Наташа Корольова поділилась відео, на якому працює у спортзалі. Зняв дружину на камеру її чоловік, стриптизер Тарзан.

"Ну що @natellanatella їла іменинний торт? Смачно було? Ну ось тепер відпрацювання!!!", - підписав він відео.

До речі, тренується Корольова саме у спортзалі, який належить її чоловіку.

Нагадаємо, раніше Тарзан розповів, як мотивує дружину ходити у спортзал.

"Цитую чоловіка !!!!: Як то кажуть: "Колгосп - справа добровільна", нікого силою не затягнути в зал займатися! Я навіть власну дружину іноді насилу відриваю від дивана, знаходячи жорстку мотивацію і, може, не завжди приємні слова, які вона точно не хотіла б почути (про те що з'явився жирок на животі, в'ялу попу і целюлітні боки), але в її випадку це працює! І як же приємно через 2-3 тренування почути від неї слова подяки! Знайдіть свою власну мотивацію, особисто для вас потрібні слова! Я знаю, найскладніше - ПОЧАТИ! Після відпустки, після затяжних свят і вихідних, коли в голові крутиться зрадницька думка, "ну все, завтра ... точно завтра, клянусь!" Але ясно, що ні завтра, ні після завтра не настане - ось в цей момент треба знайти сили, перебороти себе, настояти і прийти на тренування! Я сам у цій ситуації був не раз! Тому в моїй методиці я врахував цей важкий момент і назвав його "м'яке введення в процес"! " , - писала Наташа Корольова.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова показала, як худне після тортиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути