субота, 04 червня 2016 14:07

Наталку Карпу та її майбутнього чоловіка об'єднав патріотизм

Наталку Карпу та її майбутнього чоловіка об'єднав патріотизм
svitske.1plus1.ua

Співачка Наталка Карпа та Воїн АТО Євген Терехов, відомий як "Титановий Джексон", одружуються. У день закоханих, під час концерту гурту "Антитіла", Євген зробив пропозицію Наталкі. Про те, як познайомились розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Балотувався у мери Павлограда, Наталка приїхала підтримати, там познайомились, нас об'єднав патріотизм - Схід і Захід разом", - говорить Євген Терехов.

"Для артистів передвиборка - це теж концерти і ми їздили з концертами по всій країні - Східній та Центральній Україні", - говорить Наталка Карпа і додає, що весілля заплановане на початок осіні.

"Вона не могла мені відповісти "ні", дніпровські вони такі: прийшов, побачив, переміг", - додає Євген.

Нагадаємо, співачка Наталка Карпа представила новий річний сингл "Сонцезалежна". У минулому році пісня "Літо Літо" співачки не тільки потрапила в трійку фіналістів проекту "Український формат", але ще довго після літа затрималася в радіо і телеефірах.

"Цей трек в прямому сенсі слова переносить тебе в гаряче літо ... легкий, спокусливий, затягує дуже швидко - зізнається Наталка Карпа. - Він, як дорогі парфуми, які надовго залишають на тілі улюблений запах, а шлейф від нього відчуваєш не тільки ти , але і все навколо. Сонце, літо, любов - це моє натхнення, від якого я вже давно стала залежною."

Зараз ви читаєте новину «Наталку Карпу та її майбутнього чоловіка об'єднав патріотизм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути