середа, 23 листопада 2016 13:11

Наталія Сумська стала вчителькою української мови
3

Фото: Прес-служба

У мелодрамі "Катерина", прем'єра якої відбудеться цієї суботи о 20:15 на телеканалі "1+1", народна артистка України Наталія Сумська зіграла мати головної героїні – Марію Павлівну.

За сюжетом вона працює у сільській школі на Черкащині викладачем української мови та літератури. Саме героїня Сумської знайомить учнів з поемою "Катерина" та допомагає їм зрозуміти головну ідею твору.

Зйомки серіалу відбувалися цього літа у школі села Витачів на Київщині. За цей час актори встигли подружитися з місцевими викладачами та учнями, які до речі, також знялися у мелодрамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екранізували поему Тараса Шевченка "Катерина"

Наталія Сумська зізнається, що на пропозицію зіграти у "Катерині" відреагувала одразу.

"Добре, що у мелодрамі відтворили соціальну проблему села – вона болюча для молоді, котра шукає кращого життя. Це все показано в образі молодої дівчини, яка ведеться на життєві зваби, горнеться до спокус. В селі у молоді менш приваблива перспектива", - зазначила Наталія Сумська в інтерв'ю журналу "Країна".

Цікаво, що чоловік актриси, народний артист Анатолій Хостікоєв, зіграв у серіалі батька Катерини. Його герой є директором школи, де працює його дружина.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Сумська стала вчителькою української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути