вівторок, 07 лютого 2012 16:09

Настя Приходько повернулася до чоловіка

Автор: Фото: Twitter Анастасії Приходько
 

Молода співачка Анастасія Приходько, чия музична кар'єра переживає не найкращі часи, так само як і особисте життя, була помічена в обіймах свого колишнього цивільного чоловіка.

Анастасія Приходько виклала у своєму Twitter фотографію, на якій зображені вона і її колишній цивільний чоловік Нурік Кухілава. Пара сидить поряд, і Нурік обіймає Настю. Здається, колишнє подружжя примирилося після низки скандалів і розбірок.

Нагадаємо, Анастасія Приходько та її цивільний чоловік Нурік Кухілава прожили разом майже два роки. У серпні 2011 року парочка збиралася під вінець. Однак весільним планам закоханих збутися не судилося. Сім'я Нуріка всіляко заважала щастю Анастасії.

"Мені дуже шкода, що вони зробили так, щоб ми з ним розійшлися. Вони робили все для цього протягом двох років!" - заявила співачка.

Нуріка і Анастасію називали ідеальною парою. Наречений дуже дбав про неї, обожнював свою кохану, і, як кажуть, пилинки з неї здував. За словами Насті, все це було тільки на людях. Вдома, за зізнанням артистки, були вічні скандали і звинувачення, підставу для яких створювала її свекруха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цивільний чоловік піднімав на Настю Приходько руку

"Вона все придумувала ... Розумієте, людина, яка не працював протягом 40 років, їй нема чого робити! І ось, вона сидить у своїй кімнаті, в своїй квартирі, і ... Постійно починаються ці інтриги, плітки", - розповіла Настя.

За словами співачки, вона завжди була для сім'ї чоловіка не відомою співачкою, а мамою їхньої внучки і домогосподаркою. Публічного життя невістки грузинська родина не сприймала. Більше того, з'ясувалося, що Нурік піднімав руку на Анастасію і практично у відкриту зраджував. Такого Приходько стерпіти не могла і пішла від чоловіка жити до матері.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько повернулася до чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути