пʼятниця, 20 грудня 2013 14:03

Найбільше зіркових розлучень припало на серпень 2013 року

Автор: фото: rg.ru
 

2013 рік виявився багатим на розлучення зіркових пар. Шлюб розривали як представники українського шоу-бізнесу, так і політики та артисти з інших країн.

У березні свій шлюб остаточно розірвали хореограф Тетяна Денисова і співак Олександр Кривошапко. Під час спільного життя вони часто сварилися і заявляли про розлучення, але до офіційного дійшло лише навесні 2013.

У квітні стосунки розірвали співачка Санта Дімопулос і бізнесмен Володимир Самсоненко. Пара одружувалася і святкувала весілля восени 2012. Прожили разом три роки, у шлюбі – кілька місяців.

У травні з'явилися чутки про розлучення співачки Анни Сєдакової і бізнесмена Максима Чернявського. Молодята прожили у шлюбі два роки, мають спільну доньку.

Червень був багатим на розлучення політиків. Про розірвання шлюбу заявили російський президент Володимир Путін і Людмила Путіна. Їхня сім'я проіснувала 30 років. Мають двох доньок. Після Путіна з сім'ї пішов чеський прем'єр Петр Нечас. З дружиною Радкою Нечас він прожив 25 років, мають 4 дітей, з них двоє – неповнолітні. Про розрив також заявило подружжя американських акторів Дженні Гарт і Пітер Фачінеллі. У шлюбі жили 11 років. Мають троє дітей.

У липні крапку у стосунках з бізнесменом Германом Бліновим поставила екс-модель Наталя Окунська. Пара пробула разом усього 5 місяців. Після 12 років шлюбу на розлучення подала американська співачка Тоні Брекстон. Від музиканта Кері Льюїса у неї залишилося троє дітей.

Особливо багатим на розлучення став серпень. Холостяками стали композитор і продюсер Костянтин Меладзе, депутат Сергій Куніцин, американський актор і режисер Клінт Іствуд, французький актор Вінсан Кассель. Після 8 років шлюбу від чоловіка пішла російська співачка Тетяна Буланова.

У вересень розпалися сім'ї американського актора Річарда Гіра і моделі Кері Лоуелл, американських акторів Майкла Дугласа і Кетрін Зети-Джонс. Останні 13 років прожили у шлюбі і кілька разів отримували статус найміцнішого акторського подружжя.

У жовтні суд розлучив російського співака Валерія Меладзе з дружиною Іриною. Разом вони прожили 20 років, мають троє дітей. Російський актор Гарік Харламов покинув дружину Юлію Лещенко, а британський актор Орландо Блум – австралійську модель Міранду Керр.

Зараз ви читаєте новину «Найбільше зіркових розлучень припало на серпень 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути