пʼятниця, 26 грудня 2014 13:24

Нагієв змінив зачіску заради нової ролі

Автор: 1serial.tv
 

Дмитро Нагієв змінив лисину на пишну шівелюру заради ролі провінційного співробітника ДПС Петра Васютіна.

Працюють над комедією "Найкращий день" продюсер Тимур Бекмамбетов, а також автори "Гірко!" І режисер Жора Крижовніков, який і в новому своєму фільмі вирішив не розлучатися з акторами Юлією Александровою, Валентиною Мазуніною і Сергієм Лавигіним. Одну з ролей у картині виконає Олена Яковлєва, а трохи пізніше до проекту приєднаються ще два народних артиста.

Нагієв перебуває в захваті і від знімальної групи і від свого персонажа, заради якого пожертвував голлівудською посмішкою.

"Жора Крижовніков на сьогоднішній день - один з найперспективніших російських режисерів, тому я доклав усіх зусиль, щоб взяти участь у проекті. І навіть дозволив зафарбувати собі зуби - вперше за всю історію своєї білосніжної посмішки, про що досі жалкую ", - зізнався актор.

Режисер же пояснив, чому видозмінив Нагієва.

"Нам було важливо сколоти з Дмитра глянець, передати ту засмагу, що виникає у чоловіків в самому соку, що працюють на трасі, - розповів Жора Крижовніков. - Ми хотіли піти від гламурного супергероя Нагієва і перетворити його в середньостатистичного росіянина. І правильний грим - єдине, що для цього було потрібно, адже ментально і по своєму гумору Дмитро дуже збігається зі своїм героєм ".

Ігрові епізоди фільму будуть чергуватися з музичними номерами, створеними на основі популярних хітів.

За словами режисера, музичний репертуар буде варіюватися від Алли Пугачової до групи "ВІА Гра", від Михайла Боярського до Григорія Лепса. За загальним настроєм творці картини орієнтуються на касові хіти радянського прокату і кращі західні зразки, включаючи "Мулен Руж" і "Мама Мія!". Основні зйомки картини почнуться в травні 2015 року, а на екрани комедія вийде 24 грудня і стане головним новорічним релізом кінокомпанії BAZELEVS, який продовжить традицію стрічок "Ялинки" і "Іронія долі. Продовження ".

Зараз ви читаєте новину «Нагієв змінив зачіску заради нової ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути