середа, 24 липня 2013 13:40

Надія Мейхер не проти знятися в еротичних сценах

Надія Мейхер не вважає себе актрисою без досвіду. Про це знаменитість розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя".

"У нас же були ще й мюзикли, де, звичайно, не було багато реплік. Тут справа навіть, напевно, не в спеціальній якійсь підготовці. А по-перше, у внутрішній впевненості в собі, по-друге, має бути якась харизма, талант у людини. В принципі, у мене було достатньо можливостей проявляти себе як актриса. Тому що, коли ти виходиш на сцену, ти все рівно граєш якусь роль", - зазначила Мейхер.

Надія не заперечує, що може знятися в еротичних сценах: "Чому я повинна бути проти? Що в цьому такого?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер знає, які дівчата потраплять у нову "ВІА Гру"

Нагадаємо, Мейхер знялася в російському фільмі "А ти мене любиш?". У новій картині зірці дісталася роль психолога Ілони, яка зазвичай спокійно реагує на проблеми пацієнтів, але доти, поки вони не починають ставати її власними.

За словами співачки, їй вже не перший раз пропонували знятися в кіно.

"Мене давно запрошували в кіно і я пробувалася. Але таких ролей, в яких би мені було цікаво взяти участь, просто не було. Це були такі ролі жінок, які йдуть по трупах, які нишком це все роблять. Мені це не імпонує і тому я етично відмовлялася", - підкреслила екс-"ВІА Гра".

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер не проти знятися в еротичних сценах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути