середа, 06 березня 2013 16:13

Надія Мейхер згадала, як була "білою вороною" в школі

Надія Мейхер згадала, як була "білою вороною" в школі
Співачка стверджує, що з її дочки виросте сильна жінка Фото: teleblondinka.com

Надія Мейхер впевнена, що найважливішими подіями в житті слід вважати народження дітей. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua. Торік 23 квітня вона народила свою другу дитину - доньку від російського бізнесмена Михайла Уржумцева.

"Ганнуся у нас вже всіх строїть, показуючи свій характер. Уже видно, що з неї виросте сильна жінка, а за бойовий дух я називаю її командором. Старший син її просто обожнює. Йому навіть і не треба казати, щоб він з нею погрався. Він сам біля неї ходить", - запевнила Надія.

Згадала також співачка, як навчилася бути не такою, як всі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер не буде показувати свою доньку до 5 років

"Пам'ятаю, це був традиційний "осінній бал" в школі. Класний керівник попросила, щоб всі прийшли гарно одягнутими. Я в той час танцювала в колективі естрадного народного танцю, і дуже зраділа, що зможу позичити якусь гарну сукню для шкільного балу у костюмера нашого гуртка. Вибрала шикарну бальну сукню з пишною пачкою, одягнула і прийшла. А всі решта поприходили одягнені як зазвичай. Я була білою вороною. Тоді я так плакала. А класний керівник втішала мене, що я найвідповідальніша в класі. Бо ніхто крім мене не виконав її прохання одягнутися святково. А я не могла заспокоїтися ніяк. І тільки через роки я зрозуміла, що бути не такою як всі - це прекрасно", - зауважила Надія.

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер згадала, як була "білою вороною" в школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути