пʼятниця, 27 травня 2016 16:42

На Донбасі фанати LOBODА влаштували полювання за автографами
6

Фото: Прес-служба

Світлана Лобода презентувала концертне шоу на Донбасі. Артистка виступила в Маріуполі, Краматорську та Сєвєродонецьку. Провела фан-зустрічі з шанувальниками.

Квитки на шоу співачки були розкуплені за місяць до заявленої дати виступів. Організаторам довелося доставляти стільці в проходах концертних майданчиків і цілі ряди біля сцени. Фанати, яким не вдалося дістати квиток на виступ, проривалися в приміщення і слухали її в холах і коридорах.

На шоу LOBODA, незважаючи на пізній час, було багато дітей. Малюки передавали свої вироби і портрети Світлани. У Маріуполі група маленьких фанатів піднялася на сцену з квітами і заспівала "До біса любов" з артисткою.

"Я в шоці... Такого ще не бачила!" - зізналася LOBODA.

Дізнавшись, що артистка на ніч залишилася в Маріуполі, фанати влаштували полювання за автографами. Раніше вона пообіцяла зі сцени, що якщо її зустрінуть на вулиці і дізнаються без сценічного вбрання - не відмовить в фото на пам'ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода в бікіні продемонструвала розкішне тіло на сторінках глянцю

У сусідньому Сєвєродонецьку співачку чекав цілий стадіон шанувальників. Для жителів східних міст LOBODA підготувала сюрприз. Вона виконала нову пісню, офіційний реліз якої ще не відбувся.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі фанати LOBODА влаштували полювання за автографами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути