неділя, 29 березня 2015 10:10

Молода дружина футболіста Гусєва хоче відкрити автомийку

Автор: vk.com
 

Марія Гусєва дружина футболіста "Динамо" Олега Гусєва планує відкрити власний бізнес, про це вона розповіла у "Світському житті" на телеканалі 1+1.

"На цей час я навчаюсь на останньому курсі інституту, вивчаю китайську та англійську мови. Зараз народила, тому немає досить часу крім навчання і дитини на щось ще, але в майбутньому планую відкрити свою автомийку поряд із салоном краси, щоб людина могла зробити манікюр, педикюр і помити машину: мені здаєтьсь в нашому місті зручно", - говорить дружина футболіста.

Жінка спростувала чутки про те що відбила коханого у його колишньої дружини.

"Все достатньо спокійно - ніхто нікого не розлучав, не розбивав. Це їхні справи минулого, в які я не хочу втручатися і не втручаюсь", - говорить дівчина.

Різниця між закоханими у віці 11 років, але за словами Марії, це допомагає залагодити конфлікти.

"Відчувається з позитивного боку в деяких ситуаціях, коли я поводжусь вперто - Олег проявляє себе мудріше. Тому менше конфліктних ситуацій у родині", - говорить дружина футболіста.

З нагоди народження доньки, Олег Гусєв подарував дружині прикрасу.

"Він просив не казати про це - це особистий подарунок, ювелірна прикраса і попросив краще не казати, щоб у кризу не дратувати людей", - говорить про подарунок з нагоди народження дитини, Олександри.

Зараз ви читаєте новину «Молода дружина футболіста Гусєва хоче відкрити автомийку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути