середа, 17 грудня 2014 19:33

Міранда Керр похизувалась довгими ногами на обкладинці InStyle
2

Супермодель Міранда Керр зараз щільно працює над просуванням свого бренду з випуску косметики для обличчя і тіла. Нещодавно Міранда знялася у фотосесії для журналу InStyle. В інтерв'ю виданню 31-річна зірка розповіла про минулі відносини і про бізнес.

Про те, представником скількох компаній Міранда є:

"Після того, як я розірвала контракт з Victoria's Secret у мене з'явилося набагато більше вільного часу. З SV мені доводилося багато подорожувати, що негативно позначалося на вихованні мого сина. Тепер же перед укладенням якогось контракту, я уточнюю, що місце роботи повинне знаходитися там, де я живу, тобто в Малібу (Каліфорнія) ".

Про те, в якості кого важче знайти собі чоловіка - суперзірки чи мами:

"Дуже гарне питання. Мені здається, що важко і в тому і в іншому випадку. Але все ж я часто переживаю за свого сина Флінна, не хочу, щоб хтось то вплинув на нього негативним чином. Якщо я наважуся з кимось на відносини, в першу чергу я буду думати про сина ".

Про минулі стосунки з Орландо Блумом.

"З минулих відносин я винесла корисний урок: спілкування - запорука успіху. Ви повинні бути чесними і відкритими. Бувають іноді погані дні. Я про мої колишні стосунки, я завжди хотіла бути сильною, але все ж іноді варто просити допомоги, говорити: "Я не в змозі зробити це сама", - сказала модель.

Про те, чи зустрічається Міранда з кимось зараз:

"Я зараз одна. Дуже одна. І мені це приносить щастя".

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр похизувалась довгими ногами на обкладинці InStyle». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути