субота, 28 лютого 2015 10:50

Міністр фінансів Яресько розповіла про економію у родині

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Міністр фінансів Наталія Енн Яресько економить у своєму великому заміському будинку, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Економлю завжди на всьому, ситуація моя змінилась суттєво перед зимою все робили можливо, щоб економити з газом і електрикою. Ми утеплили вікна, потім в стелі вклали ще одну ізоляцію - все робимо, щоб менше вживати газу, тепло і електрику, - говорить міністр і додає, - я виросла у Америці і маю інший підхід щодо закупівлі одягу чи взуття. Я ніколи не купувала дизайнерського і не буду, це не мій підхід. Я виросла у середньому класі у Америці і маю відповідний підхід".

Наталія Яресько відмовилась від американського громадянства і тепер має український паспорт.

"Я завжди була українкою і тепер я українська громадянка. У мене серце завжди було в Україні, останні 13 років я жила тут, у мене серце українське завжди було і є, я розумію, що люди мають бажання мати паспорт, щоб легше роз'їжджати по країнам, що візи не чекати довго для цього і ми працюємо в уряді, щоб дати можливість людям їздити в Європу без паспорту, тому паспорт для мене це гордість", - говорить міністр фінінсів України Наталія Яресько.

Зараз ви читаєте новину «Міністр фінансів Яресько розповіла про економію у родині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути