середа, 03 серпня 2011 14:59

Міністр екології носить годинник за $25 тисяч

Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський, незважаючи на відсутність коштів на банківських рахунках, носить дорогий годинник з білого золота. Сфотографувати аксесуар вдалося на засіданні Кабінету Міністрів.

Годинник урядовця Cartier Tank Americaine коштує майже $25 тисяч в інтернет-магазині. Враховуючи розмір зарплати міністра, заради такого аксесуару він витратив би всі гроші, що заробив за півроку. Однак, минулого року Злочевський продав свою земельну ділянку і розбагатів на 15 мільйонів гривень.

Cartier Tank Americaine вважається одним з шедеврів годинникового мистецтва. Його корпус зроблений з 18-каратного білого золота. Годинник має ремінець з натуральної шкіри та посріблений циферблат. Восьмигранна заводна головка прикрашена гранованим сапфіром.  Навіть якщо міністр вирішить пірнути на 30-метрову глибину, його золотий годинник не постраждає.

Згідно з податковою декларацією, сукупний дохід Миколи Злочевського в 2010 році склав 15,256 млн. гривень. Коштів на рахунку не має.

Зокрема, зарплата міністра в 2010 році склала 207 524 гривні, у вигляді матеріальної допомоги чиновник отримав 34 850 гривень.

Також міністр отримав дохід від продажу земельної ділянки, який склав 15,023 млн. гривень

Міністр володіє будинком у 922 метри квадратні та квартирою у 265,6 метрів квадратних.

Їздить Злочевський на Ролс-Ройсі Фантом. Також має човен

Зараз ви читаєте новину «Міністр екології носить годинник за $25 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути