субота, 24 вересня 2016 17:02

Мільйонер Гарік Корогодський витатуював дітям нецензурне слово

Мільйонер Гарік Корогодський витатуював дітям нецензурне слово
lgbt.org.ua

Бізнесмен Гарік Корогодський пронумерував власних дітей, у них є татуювання "Бл*дська сімейка". Про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"У нас є дещо спільне, сімейне татуювання, воно є у дітей старших, молодші теж зроблять, але пізніше, воно все пояснює", - говорить бізнесмен.

Читайте також: Написання книги - смачніше, ніж секс - Гарік Корогодський презентував свою першу книгу

Але є ті у родині, хто не зробив такого татуювання.

"У дружини такого татуювання немає, вона утрималась, але номер ми за нею залишили. А молодша донька, коли їй задали на творі у школі назвати ідеальну планету батьків, вона сказала, у неї батьки дуже різні: "у нас буде "бл*дська галактика", - каже Корогодський.

Нагадаємо, мільйонер розповів про те, що збирається допомагати своїй дочці будувати співочу кар'єру і буде вкладати у неї гроші.

Молодша донька мільйонера, Марія, брала участь у національному відборі на конкурс дитяче Євробачення. Дівчина посіла друге місце. За словами Гаріка Корогодського, він не хотів використовувати зв'язки на користь доньки.

"Я не говорив з журі, це принципова позиція, хоча всіх знаю. Вкладати гроші буду, без них не співається", - сказав Гарік Корогодський.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонер Гарік Корогодський витатуював дітям нецензурне слово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути