понеділок, 24 березня 2014 13:18

Написання книги - смачніше, ніж секс - Гарік Корогодський презентував свою першу книгу
23

Фото: Фото: Медіаняня

Популярний блогер і найепатажніший олігарх України Гарік Корогодський презентував свою першу книгу "Як витратити мільйон, якого немає та інші історії єврейського хлопчика", яку присвятив своїм батькам.

Корогодський, з властивим йому гумором, поділився у книзі біографічними історіями про єврейського хлопчика Гарика. В них він розповів про своє "комунальне" дитинство і перші заробленні гроші. Також у книзі можна знайти архівні фото родини та друзів автора і веселі ілюстрації Аліни Семченкової.

"Ця книга задумувалсь як пам'ять батькам. У ній немає того, що ви звикли бачити у мене на Фейсбуці - тут немає політики, соціальних жартів і матів. Я сподіваюся, що книга вийшла добра", - зазначив автор.

Не дивлячись на значний розмір книги (кілограм чистого ваги і 348 сторінок з ілюстраціями) - це не вся історія від Гаріка, - читачів чекає другий том, який вийде ближче до кінця літа.

За словами олігарха, він охолов до бізнесу, а творчість його нове серйозне захоплення: "Мені заробляння грошей не приносить радості вже багато років. А написання книги для мене - це смачніше, ніж секс. Це приємний процес, який приносить радість, хоча і часто дратує близьких. Коли пишу, тут же повністю пропадаю".

Заробляти на книгах Корогодський не збирається - всі грошові збори від книги підуть на благодійність у фонд "Життєлюб", який займається дозвіллям літніх людей.

Зараз ви читаєте новину «Написання книги - смачніше, ніж секс - Гарік Корогодський презентував свою першу книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі