середа, 07 листопада 2012 15:37

Микола Тищенко в дитинстві боявся бабая і вірить в НЛО

Микола Тищенко в дитинстві боявся бабая і вірить в НЛО
Ресторатор мало чого боїться Фото: obozrevatel.com

Ресторатор Микола Тищенко в дитинстві боявся бабая. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Моя бабуся хотіла, щоб я швидше заснув, тому лякала: "Спи, інакше прийде бабай". І я спав. Уявляв собі його якимсь темною і безформною істотою, яка приходить завжди вночі через відкриті двері. А в п'ять років зрозумів, що бабая нема. Бо в той час, як він мав прийти, всі або телевізор дивились або ще щось робили і нікого не боялись. Мені стало так образливо, що я сплю, а всі не сплять. Тому брав ліхтарик, накривався покривалом і читав книжки або грався в солдатики", - відзначає ресторатор.

А от інопланетян, як інші діти, він не боявся.

"Навпаки я в них вірю, бо вони існують. Колись в Криму бачив літаючу тарілку, яка дуже низько зависла над морем і довго не відлітала. В мене був плівковий фотоапарат, я зробив декілька кадрів, але їх засвітило", - зазначив Тищенко.

Взагалі страхи в його житті мало присутні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня кохана Миколи Тищенка підливала йому в чай приворотне зілля

"Я з дитинства займався спортом. Про які страхи можна говорити? Пам'ятаю, як почав заробляти гроші, а це ж 90-ті, і в мене хотіли їх забрати в Чернівцях. Ми туди приїхали з другом і купили на оптовому базарі брюки на перепродаж. За нами гналась ціла компанія, але ми ж спортсмени, бігали швидко і втекли. В Києві продали перекупщикам і заробили по півтори тисячі доларів", - відмітив Микола.

Зараз ви читаєте новину «Микола Тищенко в дитинстві боявся бабая і вірить в НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути