четвер, 27 листопада 2014 17:31

Міккі Рурк провів вражаюче тренування перед поєдинком у Москві
12

Актор Міккі Рурк став спеціальним гостем відкритого тренування в World Class Житня в Москві.

Американський актор і відомий боксер виступив разом з Русланом Проводниковим та Хосе Луїсом Кастільо на рингу напередодні довгоочікуваного бою, який відбудеться завтра в Лужніках.

На рингу було жарко, незважаючи на те, що тренувальний стиль Проводникова і Кастільо абсолютно різний - Проводников демонстрував неймовірну маневреність в  той час, як Кастільо підійшов до тренування більш розслаблено.

Яскравою подією тренування стала поява легендарного Рурка, який влаштував для всіх справжній перфоманс. Актор вразив усіх журналістів своєю приголомшливою фізичною формою і неймовірним ентузіазмом: під час тренування Руслана Провідникова Міккі уважно спостерігав за боксером.

Нагадаємо, Міккі Рурк почав займатися боксом у 12 років, коли жив з матір'ю і вітчимом-тираном в бідному передмісті Майамі. Завоювавши популярність в кіно, він повернувся на ринг у 1991 році. Під керівництвом легендарного тренера Фредді Роуча Рурк за три роки провів вісім боїв, в шести здобув перемогу, а два звів унічию. Однак через отримані травми йому довелося залишити професійний бокс.

61-річний актор прибув до Росії, щоб знову вийти на ринг перед глядачами. Поява голлівудської зірки на рингу в Лужніках 28 листопада стане сенсацією не тільки для всіх любителів професійного боксу, але і для шанувальників знаменитого актора.

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурк провів вражаюче тренування перед поєдинком у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути