понеділок, 26 грудня 2011 17:34

Михайло Кулиняк писав листи Діду Морозу

Михайло Кулиняк писав листи Діду Морозу

Міністр культури Михайло Кулиняк найбільше любить казку "Снігова королева". Вона навчила його розуміти, що добро завжди перемагає зло.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua 25 грудня під час відкриття новорічного шоу "Казкова країна" у столичному Мистецькому арсеналі.

"Улюблених казок в мене багато, але найбільше любив перечитувати казку про Кая і Герду. Старався зрозуміти і запам'ятати, що добро завжди перемагає зло", - сказав він.

Новорічні свята міністр культури святкуватиме в родинному колі.

"Новий рік буду святкувати спокійно і стримано. Нікуди їхати не хочу, планую святкувати вдома. Минулого тижня приймали бюджет, був напружений час, тому не встиг купити подарунки. Цим питанням займуся наступного тижня. Вони будуть простими, адже головне не вартість подарунка, а оригінальність", - сказав Михайло Андрійович.

"Новий рік доводилося святкувати у різних місцях, навіть у гуртожитку. Але я завжди старався зробити так, щоб це свято надовго запам'яталося. Недарма ж кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раїса Богатирьова на Новий рік буде циганкою

В дитинстві Михайло Кулиняк вірив у Діда Мороза.

"Завжди писав йому листи. Просив у нього машинку: пожежну або міліцейську. Тоді дуже любив ними гратися. Тепер таких моделей вже не випускають".

Зараз ви читаєте новину «Михайло Кулиняк писав листи Діду Морозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути