Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2016 14:28

"Ми продаємо за три копійки, а люди купують"- Володимир Зеленський відкрив власний канал
5

Фото: прес-служба

"Ми продаємо за три копійки, а люди купують. Ми дуже раді, що нам поперло з "1 + 1" - говорить Володимир Зеленський на прес-конференції.

Сьогодні Володимир Зеленський та генеральний продюсер телеканалу "1 + 1" Олександр Ткаченко офіційно представили свій новий проект. Це новий нішевий розважальний канал "Квартал ТВ".

8 серпня канал вийшов в ефір. Для глядачів він доступний у платних пакетах провайдерів. Контент - програми Студії "Квартал-95".

Також автори планують запустити новий продукт. Який буде транслюватися лише на гумористичному каналі.

"Ми заходимо на цей ринок і знаємо як це на смак. Ми хочемо дивувати людей різними цікавими штуками, - каже Зеленський. - Весь прибуток я планую вкладати в оновлення контенту ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів про ідеальні побачення з дружиною

Організатори впевнені, що проект буде користуватися попитом, оскільки на українському ринку немає нічого схожого. За їхніми словами, продукт самоокупиться вже через рік. Рекламних роликів в ефірі не буде.

Проект орієнтований на молоду аудиторію з почуттям гумору - віком від 18 до 54 років. Формат мовлення - Full HD.

Програмна сітка каналу "Квартал ТВ" буде сформована з популярних в Україні та світі шоу, фільмів та серіалів. Анімаційних проектів Студії "Квартал-95", а також спеціально придбаного контенту західних виробників.

У сітці представлені рейтингові програми: "Вечірній Квартал", "Ліга сміху", "Вечірній Київ", "Країна У", "Чисто News", "Розсміши коміка", серіали "Свати", "Слуга народу".

Відзначимо, це спільний проект Студії "Квартал-95" та "1 + 1 Медіа". Канал не входить до групи "1 + 1 Медіа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець у декреті шиє одяг

Нагадаємо, артистка Студії "Квартал-95" 39-річна Олена КРАВЕЦЬ готується до народження другої дитини. У неї вже є дочка - 13-річна Марія.

Зараз ви читаєте новину «"Ми продаємо за три копійки, а люди купують"- Володимир Зеленський відкрив власний канал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути