пʼятниця, 25 березня 2016 06:59

Володимир Зеленський розповів про ідеальні побачення з дружиною

Володимир Зеленський розповів про ідеальні побачення з дружиною

З нагоди прем'єри комедії "Вісім кращих побачень" виконавець головної ролі Володимир Зеленський розповів для журналу Viva про свої побаченнях і романтику в сімейному житті.

"Мої побачення корінням йдуть в минуле, коли я зустрічався тоді ще з майбутньою дружиною. Це дивовижний настрій і почуття, коли люди один про одного ще нічого не знають. Ніби розкриваєш нову книгу, бестселер, який ще треба прочитати. Ось так крок за кроком, сторінку за сторінкою ви відкриваєтеся один перед одним, дізнаєтеся щось нове. І в кожному своєму прориві, в кожній фразі ти боїшся злякати, справити неправильне враження. А раптом щось не те ляпнеш – потім переживаєш, намагаєшся пояснити, що насправді ти адекватний, нормальний, просто дуже хвилюєшся. Тому ідеальні побачення для мене в минулому. І вони мають приємний ностальгічний аромат, скажімо", - розповів Володимир.

На зміну побаченням прийшли зустрічі. І романтика не зникла із сімейного життя.

"Побачення поступилися місцем зустрічам. Тільки вже не з нареченою, а з дружиною. І не завжди вдається побачитися тет-а-тет – сім'я-то вже велика, діти. А взагалі для мене ідеальне побачення – це коли приїжджаєш з гастролей, вже дуже пізно, але тобі так хочеться, щоб у домі ніхто не спав. Тому що я терпіти не можу вечеряти на самоті. Дуже люблю вечеряти разом з сім'єю, з келихом вина, коли можна посидіти за столом, поговорити. Дуже сумую за родиною. З роками навіть стало важко засинати наодинці. Я маю на увазі, коли я у від'їзді або Олена з дітьми їде кудись", - зізнався актор.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Зеленський розповів про ідеальні побачення з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути