пʼятниця, 13 грудня 2013 09:39

"Мені дуже шкода пам'ятник Леніну" - Наталія Корольова

Автор: фото: tsn.ua
 

Під час зйомок новорічного "Вечірнього кварталу" у Києві багато зірок висловили своє ставлення до подій в Україні. Про це стало відомо з випуску ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

"За те що людину ображають і б'ють, за це піду, а за обіцянки влади та опозиції не піду. За людей піду - іншим не вірю", - говорить Володимир Зеленський.

Співачка Софія Ротару підтримує український народ морально, але не піде на Майдан.

"Це моя країна, це моя улюблена Батьківщина, тут росла, тут живу і нікуди звідси не буду їхати. Я з народом", - говорить Софія Ротару.

Віра Брежнєва підтримує свою колегу.

"Я як мінімум підтримую морально. Я думаю і спрямовую всі свої думки. Хочеться, щоб був якийсь спокій, тому що багато моїх друзів там, на Майдані і вони говорять мені, що  навколо бачать усміхнені обличчя", - сказала Віра Брежнєва.

Максим Галкін зі сцени висловлює своє побажання.

"Я дуже сподіваюсь, що влада, як вашої країни так і нашої країни навчиться, якщо хоча б не рахуватися з людьми, то хоча б їх слухати", - сказав Максим Галкін.

Співачка Наталя Корольова підтримує мітингувальників, але не розуміє навіщо було знищувати пам'ятник Леніну.

"Безумовно підтримую тих людей, які тримаються героїчно. Питання в іншому, а що далі? Мені дуже шкода, як киянці пам'ятник Леніну. Не тому, що пам'ятник Леніну, як людині, яка  не все дуже добре зробила, але це був такий гарний об'єкт архітектурний, якого просто так, не гарно під шумок...", - прокоментувала Наталя Корольова.

"Хотілося, щоб вирішилась ситуація на користь людей, ми проїхали тур Україною і можемо сказати, що народ зараз у дуже складному становищі, весь Київ перетворився на Майдан. Мене не пускають додому, мені доводиться розповідати, що я тут живу, ось мої діти, шашки вибухають. Коли починається, якась боротьба, я прошу дітей відійти від вікон, щоб ніхто не постраждав", - сказав співак Потап.

Зараз ви читаєте новину «"Мені дуже шкода пам'ятник Леніну" - Наталія Корольова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути