вівторок, 31 березня 2015 10:57

Меган Фокс знялась у стильній фотосесії для Harper's Bazaar Arabia
5

Фото: Harper's Bazaar Arabia

Актриса Меган Фокс в квітні стає головною героїнею свіжого номеру Harper's Bazaar Arabia. В інтерв'ю 28-річна зірка говорить про те, що люди помиляються, вбачаючи в ній самозакоханий красуню, і згадує про те, за яку роль її похвалив сам Квентін Тарантіно.

Про найвідоміших своїх ролях:

"Я була по суті ще дитиною, коли знімалася в" Трансформерах ". І я поняття не мала, що роблю. В загалі, в кадрі мені й не потрібно було робити нічого особливого, я це добре розуміла і не приймала занадто близько до серця. Однак потім до мене підходили видатні люди, такі як Квентін Тарантіно, і вони говорили, що їм сподобалося, як я зіграла в "Теле Дженніфер". Якщо вже люди, чия думка має велике значення, так говорять, значить все в порядку " .

Про те, як її сприймає публіка:

"Я б сказала, більшість людей вважає, що я не дуже розумна, що не дуже освічена, що не дуже серйозна, тому що у мене імідж такого нарциса, любительки уваги, що бажає всім сподобатися. Я над цим тільки сміюся, тому що якщо ви почитаєте мої інтерв'ю від початку до кінця, ви зрозумієте, що мене не можна назвати типовою моделлю з музичного кліпу ".

Про сімейного життя з Брайаном Остіном Гріном:

"Ми просимо маму Брайана, щоб приблизно раз на тиждень вона приходила посидіти з дітьми, і тоді ми можемо сходити на вечерю в ресторан, поїсти суші або що-небудь в цьому дусі. Але діти поки такі маленькі, що це щось на межі безумства ".

Нагадаємо, що у Брайана і Меган двоє синів - старшому, Ноа, два роки, а молодшому, Боді, тільки недавно виповнився рік.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс знялась у стильній фотосесії для Harper's Bazaar Arabia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути