субота, 16 липня 2016 16:32

Маркус Ріва наступного року знову спробує поїхати на Євробачення

Маркус Ріва наступного року знову спробує поїхати на Євробачення
peoples.ru

Співак Маркус Ріва минулого року брав участь у латвійському відборі на конкурс Євробачення, йому відмовили, але він не збирається здаватися, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Читайте також: Музичний критик Артур Гаспарян хоче подивитись Євробачення у Львові

"Авжеж, мені дуже приємно було б приїхати у Київ на великий конкурс, але треба, по-перше, написати найкращу пісню і ще раз пробувати. Я не дуже люблю конкурси, але ви всі бачите, що зараз відбувається з прекрасною артисткою Джамалою, вона переродилась і це прекрасно, це чудова платформа для артиста, я хочу пробувати, що мені робити!", -говорить Маркус Ріва.

Співак захоплюється Джамалою і навіть особисто знає її.

"Я вже раніше знав Джамалу і мені дуже подобається її творчість і всі образи, у неї така чудова енергетика і те що потрібно цьому світу", - сказав виконавець.

Нагадаємо, співак Маркус Ріва представив танцювальний літній трек "Ты влюблена".

В очікуванні нової пісні Маркуса Ріви шанувальники артиста влаштували флешмоб - фанати розмалювали головні площі Києва, Мінська, Москви, Риги, Кишинева та інших міст великими рядками майбутнього хіта виконавця.

Прем'єра треку відбулася на сцені концертного комплексу "Дзінтарі" в Юрмалі, де Маркус виступив на гала-концерті фестивалю Лайми Вайкуле "Рандеву":

"Обожнюю красивих людей і душею, і серцем", - зазначила Лайма Вайкуле.

Примітно, що в пронизливому жіночому вокалі нового треку Маркуса Ріви шанувальники артиста впізнали неповторний голос його подруги, співачки Тетяни Решетняк, яку виконавець запросив до співпраці під час роботи над синглом.

Зараз ви читаєте новину «Маркус Ріва наступного року знову спробує поїхати на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути