субота, 16 липня 2016 15:40

Музичний критик Артур Гаспарян хоче подивитись Євробачення у Львові

Музичний критик Артур Гаспарян хоче подивитись Євробачення у Львові
snob.ru

Російський музичний критик Артур Гаспарян у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповів, що хоче поїхати на Євробачення до Львову і чому вболівав за Джамалу.

"Конкурс Євробачення - це конкурс виконавців і номерів. І я підтримував ту виконавицю, чий номер є кращим на конкурсі і, яку ввжав кращою, мене не хвилював, який паспорт має Джамала, навіть якщоб вона була громадянкою Марсу", - говорить Гаспарян.

"Хотілося, щоб мобілізувались люди, я знаю, що Руслана активно всім не дає спокійно жити і стусанами, стусанами...Треба провести, мені було б цікаво приїхати до Львова, я знаю там адекватна арена вибудована ще до Євро 2012. Я чекаю Євробачення в Україні, ще не було ніяких денонсацій цієї ідеї", - говорить музичний критик.

Артур Гаспарян згадав,як свого часу його слова стосовно пісні Андрія Данилка "Лаша тумбай" зіграли з музикантом злий жарт.

"Я іронізував з цього приводу, у мене було повне право і я один з перших цю пісню почув, якщо ви прочистите вуха та поставите пісню, почуєте що там слова "раша гудбай". Це не значить, що він зробив якусь погану річ, це значить що ця фраза там є і було б безглуздо говорити, що цієї фрази там немає, я йому одразу сказав: "Андрюша, ти граєш у небезпечну гру у теперішніх обставинах". Він мене не послухався. Потім це вийшло, я у властивій мені іронічній манері прокомнетував, так само, як я коментую Філіпа Кіркорова, Сергія Лазарева, Аллу Пугачову, чому я маю робити для Данилко робити виключення? Я прокоментував, поржав, з цього приводу, поуявляв, як будуть помідори у Данилка летіти на російських гастролях за цю "рашу гудбай",так воно і вийшло, як я пророкував, але, коли почался травля у Росії, я був єдиним журналістом, який протестував проти такого роду дій", - говорить Артур Гаспарян.

Зараз ви читаєте новину «Музичний критик Артур Гаспарян хоче подивитись Євробачення у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути