субота, 24 вересня 2016 18:14

Макс Барських розповів, які торти йому дарують фанатки

Макс Барських розповів, які торти йому дарують фанатки

Співак Макс Барських зізнався у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, які торти йому дарують прихильниці.

"Постійно дарять торти з моїми фотографіями, колись подарували торт на презентацію альбому "По Фрейду", мої прихильники зробили торт у вигляді книги По Фрейду, мені було дуже приємно, - говорить Барських і додає, що один не пробує солодкі подарунки, - можуть зробити щось, підкласти чи заворожити, моя команда з'їла торт і я теж, не отруївся".

Читайте також: Макс Барських зізнався, як бореться з комплексами

Свого часу Барських кинув курити і почав більше їсти солодкого.

"Коли я кинув курити, став солодкоїжкою, відсутність нікотину у організмі треба чимось заміняти, знайшов спосіб заміни у глюкозі і почав багато їсти солодкого, різного", - каже зірка.

У співака є улюблений десерт, який він з радістю готує сам.

"Фірмовий торт моєї мами, вона постійно робила його на різні свята, Новий рік, там бісквітні коржі, білі, шоколадні, прослойка бізе, багато згущеного молока, сметана, дуже смачний, я у неї перейняв такий рецепт, і коли був у Америці сам готував, і всіх пригощав", - розповідає знаменитість.

Нагадаємо, Алан Бадоєв та Макс Барських представили спільну відеороботу на пісню "Последний летний день" - п'ятий сингл з майбутнього альбому артиста, який побачить світ восени цього року.

Історію про загублений рай знімали протягом 5 днів в Португалії, використовуючи важкодоступні локації, куди реквізит і техніку знімальна група доставляла вручну. Головну роль в новому відео зіграв сам артист, а його музою стала "ангел" Victoria's Secret Дарина Малигіна, відома своєю роботою з Prada, Marc Jacobs, Miu Miu, Moschino.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських розповів, які торти йому дарують фанатки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути