вівторок, 21 грудня 2010 16:20

Майже півроку шукають зниклого безвісти гітариста "ВІА Гри"

Майже півроку шукають зниклого безвісти гітариста "ВІА Гри"

Гітарист групи "ВІА Гра" Володимир Шабалтас зник безвісти.

Про це Gazeta.ua повідомила його дружина Наталія.

"Прокинулась вранці, а чоловіка немає поруч. Це був 19-й день народження нашої доньки. Напередодні ми з ним домовлялись привітати її, вручити подарунок, вдень зустріти його маму з вокзалу й всі разом їхати на море", - розповіла Наталія.

Володимир Шабалтас пішов з дому між 3-ю та 5-ю годиною ранку 6 серпня і не повернувся. Дружина музиканта зазначила, що відхилень у поведінці, депресії за чоловіком не помітила.

"Вова поводив себе звичайно, єдине — аж занадто піклувався про нас з донькою. Дуже ніжним був останні 2 тижні. Я можу з упевненістю сказати, що він був люблячим чоловіком і батьком. Чому і куди пішов для нас справжня загадка", - сказала вона.

Музиканти "ВІА Гри" також зазначили, що Володимир Шабалтас був хорошим сім'янином.

"Володя любив свою сім'ю, він не був ловеласом. А як би й пішов до іншої жінки, музикант ніколи не покинув би свою гітару. Він з нею не розлучався. Травку не курив, алкоголь вживав як звичайна людина — могли разом випити коньячку після концерту ", - розповів бас-гітарист "ВІА Гри" Ігор Закус.

Дружина також розповіла, що у пошуках Володимира зверталась не тільки до міліції, а й до екстрасенсів. Вони повідомили їй, що він живий і знаходиться десь поблизу лісу.

Дружина, родичі та друзі Шабалтаса припускають, що йому у напій під час гастролей могли підсипати психотропні речовини, які призвели до втрати пам'яті. Вони просять всіх, хто побачить схожого на Шабалтаса чоловіка, повідомити у міліцію.

Зараз ви читаєте новину «Майже півроку шукають зниклого безвісти гітариста "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути