четвер, 03 березня 2016 21:20

Лоліта вважала свого чоловіка стриптизером

Лоліта 	вважала свого чоловіка стриптизером

Лоліта Мілявська заміжня за Дмитром Івановим, молодшим за неї на 12 років. Він тренер зі сквошу. Але жінка спершу вважала його стриптизером.

" Якось в обідню перерву наші спільні знайомі запропонували йому сходити на "Мосфільм" подивитися на зйомку Мілявської", - згадує актриса.

"Пам'ятаю, я подумала: "Який гарненький - стриптизер, напевно". Тому що симпатичний, і гарна фігура. У нас не було дикої пристрасті відпочатку. Ми звичайна пара, і я не збираюся тут говорити, що ми каву один одному в ліжко вранці сьомий рік носимо. До нього друзі приїжджають, він мені: "Лолуся, піду пиво пити". Іди! Прийдеш в 4 ранку? Добре, тільки подзвони і напиши, чи все гаразд. Бувало, ми скандалили, тільки Діма жодного разу мені не говорив, що йде, а я могла випалити: "Все, я йду!" - і до мами в сусідню квартиру до ранку. А потім розуміла: даремно я так, адже наступаю на ті ж граблі, що і раніше".

За словами жінки, вона вже й забула, коли конфліктувала.

"Я просто зрозуміла, що якщо знову буду бешкетувати, то втрачу нормального хлопця. А навіщо? Загалом, вирішила бути задоволеною, щасливою. Тепер дивлюся на нього і думаю: і як я жила раніше без Дімки?", - коментує актриса.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта вважала свого чоловіка стриптизером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути