вівторок, 10 квітня 2012 11:45

Ліза Боярська в пологовий будинок найняла охоронців

Ліза Боярська в пологовий будинок найняла охоронців
Актриса не дуже щаслива від ажіотажу, що піднявся навколо її пологів Фото: bojarskaja.ru

Популярна актриса і новоспечена матуся Ліза Боярська найняла охорону, щоб захиститися від папараці.

Нагадаємо, акторська пара Єлизавета Боярська та її чоловік Максим Матвєєв, стали батьками. 7 квітня у подружжя народився син. Малюк вагою 3,6 кілограма і зростом 55 сантиметрів з'явився на світ в пологовому будинку № 16 в Купчино, що в Санкт-Петербурзі.

Зараз актриса перебуває в окремій палаті, яка потопає в квітах, кульках і м'яких іграшках. Щоправда, сама Ліза Боярська не дуже щаслива від ажіотажу, що піднявся навколо її пологів. Справа в тому, що папараці буквально окупували палату молодої матусі, щоб зробити перші фото актриси та її малюка. У результаті новоспечена мама, щоб захистити себе і дитину від настирливої уваги преси, просто найняла охорону.

Замість привітного медперсоналу, який із задоволенням проводжав до Лізи Боярської, на вході у відділення вишикувався живий щит з охоронців.

"Нікого не пускаємо. Тільки за списками. Нам вчора за те, що ми шанувальників впустили, чортів дали. Більше - ні-ні", - заявив охоронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Боярська народила первістка

Однак спритні журналісти все одно з'ясували деякі подробиці пологів Лізи Боярської. Вони дісталися до її лікаря, яка запевнила їх, що пологи пройшли успішно, і в найближчі два дні Боярську випишуть: "Під час пологів Ліза поводила себе гідно".

Також з'ясувалося, що послуга "сімейні пологи", до якої вдалася популярна актриса, коштують близько 75 тисяч рублів. Туди входить повний комплект послуг: обстеження лікарів, харчування, окрема кімната. Між тим палата у Лізи Боярської виявилася типовою, без надмірностей. Ліжко, раковина, тумбочка, кахельна підлогу. Вікна виходять на будівництво. Втім, це і неважливо - в лікарні вже щосили чергують папараці, тому вікна зашторені.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська в пологовий будинок найняла охоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути