вівторок, 19 липня 2016 16:14

Лист Пола Маккартні до Прінса продали на аукціоні

Автор: starslife.ru
 

На Бостонському аукціоні в США продали рукописний лист музиканта Пола Маккартні до співака Прінса за майже 15 тисяч доларів. Покупець побажав залишитись невідомим.

У листі Пол звертається до артиста з проханням пожертвувати гроші на відновлення Ліверпульського інституту сценічних мистецтв. Маккартні співзаснував заклад у 1996 році.

"Я знаю, як важко весь час отримувати листи, в яких тебе просять про ту чи іншу послугу. Так що мені було нелегко прийняти посаду Провідного патрона школи сценічних мистецтв, яка розташується в моєму рідному місті Ліверпулі. Але - ти вгадав! Я погодився на це, так що тепер пишу "друзям і всім хорошим людям", щоб спробувати зацікавити їх цим проектом", - написав колишній учасник "Бітлз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто купив жовту гітару Прінса

Віце-президент аукціону Роберт Лівінгстон розповів, що невідомо чи відгукнувся Прінс на послання. Більша частина пожертвувань була зроблена анонімно.

Автор: rollingstone.com
 

Нагадаємо, 57-річний Прінс був знайдений мертвим в домашній студії 21 квітня. За версією правоохоронних органів, чоловік помер від передозування препаратом, що містить опій. Прінс був одним із найпопулярніших американських музикантів. У 2004 році його включили до Зали слави рок-н-ролу.

Зараз ви читаєте новину «Лист Пола Маккартні до Прінса продали на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути