четвер, 18 листопада 2010 13:48

Лілія Подкопаєва отоварюється разом із Ані Лорак

Лілія Подкопаєва отоварюється разом із Ані Лорак

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва зізналася, що купує одяг в американських бутіках не може витратити на сукню від відомого французького кутюр'є €30 тисяч.

"Я підбираю одяг, щоб він мені подобався й був зручний. Річ у тім, що в Україні просто немає таких великих світських заходів, щоб купувати вбрання, наприклад, у кутюр'є Стефана Роллана, який нещодавно гостював в Україні, вартістю €30 тисяч", - розповіла спортсменка.

За словами Подкопаєвої, вона не придбала б одежу за таку суму, навіть якщо б хотіла.

"Я б підібрала б щось значно дешевше, але не гірше. Я вважаю, що ще не доросла, аби витрачати такі гроші на вечірні сукні, я знайшла б їм інше застосування", - розповіла Подкопаєва.

Спортсменка воліє купувати речі в Америці, за її словами, там ціна і якість відповідні.

"Я отоварююсь абсолютно в різних магазинах. До речі, буває, балую себе й одягом від українських дизайнерів. А що стосується світових брендів, то мені подобається американська марка GAP - вони випускають як вечірній, так і повсякденний одяг, і мене це влаштовує", - наголосила Подкопаєва.

Чемпіонка полюбляє ходити по магазинах з українською співачкою Ані Лорак, з якою дружить вже багато років.

" Ми обожнюємо магазин Spazio. Ми обходимося без допомоги консультантів, підказуємо одна одній, що підходить, а що ні. А якщо нам важко з вибором, то телефонуємо ще одній нашій подрузі, яка часто виступає як стиліст - Тетяні Коваленко", - зізналася Лілія.

Подкопаєва також підкреслила, що не з тих жінок, які не замислюючись, витрачають гроші або не контролюють процес витрат.

Нагадаємо, що Ані Лорак хрестила сина Лілії Подкопаєвої і Тимофія Нагорного Вадима.

Е-motion

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва отоварюється разом із Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути