четвер, 31 липня 2014 10:20

Лепс на власному концерті у Латвії розмахував російським прапором

Автор: baltijalv.lv
 

Хоча цього року участі в "Новій Хвилі" Григорій Лепс не брав, однак в цей час у нього в Латвії пройшли кілька запланованих концертів. На одному з них співак з'явився на сцені, розмахуючи російським триколором.

Натовп зустрів його оваціями. Як повідомляє видання "Комсомольская правда", зараз російську символіку в Латвії вдень з вогнем не знайдеш, оскільки ця держава не підтримує політику Кремля, зокрема, по відношенню до України. Так що для того, щоб з'явитися на концерті в прапором своєї країни, Лепсу довелося звернутися в російське посольство де, йому не відмовили.

Спершу Григорій виголосив кілька слів у бік глави Латвійського МЗС Едгарса Рінкевича.

"Хочеться запитати міністра - напевно у нього були повні штани від щастя? Ну якої шкоди може бути тут від Валерії, Олежка Газманова, Йосипа Кобзона? Вони несли б радість, щастя і благополуччя!" - поставив він риторичне питання і натякнув на те, що Рінкевич просто таким чином захотів заробити собі "політичні очки".

Позиція Григорія Лепса зробила його дуже популярним в Росії, навіть для тих, хто не дуже любить його творчість.

Нагадаємо, що кілька днів тому Йосип Кобзон, якого не пустили до Латвії з політичних міркувань, нарікав на своїх колег, які байдужі до долі своїх нев'їзних колег, зокрема, називаючи серед них і Лепса.

 

Зараз ви читаєте новину «Лепс на власному концерті у Латвії розмахував російським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути