понеділок, 28 травня 2012 10:15

Леді Гага змушена була відмінити концерт в Джакарті через погрози ісламістів

Леді Гага змушена була відмінити концерт в Джакарті через погрози ісламістів
На шоу співачки в Джакарті було продано близько 50 тисяч квитків Фото: lichnosti.net

Співачка Леді Гага скасувала свій концерт у столиці Індонезії Джакарті, призначений на неділю, 27 травня, через погрози, отримані від радикально налаштованих прихильників ісламу. Про це повідомляє Agence France-Presse.

Кілька днів тому проти концерту Леді Гаги в Джакарті виступив "Фронт захисників ісламу" (FPI), який назвав співачку "посланцем диявола". Представники FPI пригрозили "хаосом" у випадку, якщо виступ таки відбудеться.

Сама співачка 26 травня прокоментувала те, що відбувається, однією фразою в своєму твіттері: "В ненависті немає нічого Святого". Мікроблог Леді Гаги читають більше 24 мільйонів людей.

Організатори шоу заявили, що місцева влада не забороняла захід і навіть навпаки пообіцяла співачці свою підтримку. Однак, в організаторів виникли серйозні побоювання з питань безпеки - в першу чергу це стосується безпеки глядачів, які мали прийти на концерт.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Леді Гага пошила собі другу м'ясну сукню

Близько 90 відсотків населення Індонезії складають мусульмани. На шоу Леді Гаги в Джакарті було продано близько 50 тисяч квитків. Раніше концерти співачки вже були приводом для протестів на релігійному грунті на Філіппінах і в Південній Кореї, однак до скасування концертів це не приводило.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага змушена була відмінити концерт в Джакарті через погрози ісламістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути