понеділок, 14 травня 2012 11:19

Леді Гага показала обручку

Леді Гага влаштувала чергову провокацію. Напередодні американські шанувальники зірки з інтересом обговорювали новину про її заручини. Зірка показала каблучку з діамантом, яка красувалася на безіменному пальчику лівої руки.

Першим провокаційне фото знаменитості опублікував у своєму блозі фотограф Террі Річардсон. "Гага продемонструвала свою нову обручку", - свідчить підпис до знімка.

Однак це був всього на всього жарт такий. Як тут же вдалося з'ясувати порталу TMZ, Леді поки заміж не збирається. І ні про які заручини серйозних розмов бути не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага кинула коханого заради кар'єри

Більш того, зараз співачка - дівчина самотня. На позаминулому тижні з'явилася інформація про розставання зірки з бойфрендом, актором Тейлором Кінні. Роман пари тривав близько десяти місяців.

З чуток, Леді вирішила, що у неї просто немає часу, який вона може приділяти повноцінним стосункам. І взагалі зараз їй необхідно повністю зосередитися на кар'єрі, адже кілька тижнів тому стартувало її нове світове турне Born This Way Ball.

В рамках гастрольного туру у виконавиці заплановано понад сотні виступів. До того ж, за словами приятелів знаменитості, Гага вважає Тейлора занадто егоїстичним і навіть помітила у хлопця ознаки нарцисизму. Мовляв, Кінні занадто високої думки про себе, хоча насправді є не більш ніж "типовим актором". Леді він приділяє не надто багато уваги, що, зрозуміло, трохи ображає дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага показала обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути