вівторок, 27 березня 2012 17:11

Леді Гага показала себе без макіяжу

Популярна американська виконавиця Леді Гага виклала в мікроблозі свою фотографію без грама косметики.

Всі давно звикли бачити Леді Гагу в самих неймовірних образах, з найдивнішими зачісками і кілограмом макіяжу на обличчі. Якщо, звісно, його не закривають різні незрозумілі капелюхи та інші шматочки тканин. Однак артистка не перестає дивувати своїх численних шанувальників. Нещодавно вона заявила, що не буде більше спілкуватися з пресою, а буквально днями виклала фотографію, де постала в нормальному вигляді.

На фотографії епатажна виконавиця далека від епатажу. Здається, що це дівчина з сусіднього двору. Обличчя абсолютно чисте, волосся прибране, а за вухо вставлена біла квітка. Співачка одягнена в просту зелену майку, а знімає саму себе у ванній кімнаті, про що свідчить відображення в дзеркалі.

Леді Гага не соромиться демонструвати далекі від класичного ідеалу риси обличчя і, як би глузуючи над собою, підписала фото: "Красивого дня!" Проте численні шанувальники артистки, яких вона називає "монстрами", похвалили знімок виконавиці і зайвий раз зізналися їй у коханні.

До слова, Леді Гага стала найпопулярнішим користувачем Twitter. На її сторінку підписано 20,1 мільйона "друзів". Варто зазначити, що Леді Гага, чиє справжнє ім'я Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, примудряється утримувати пальму першості з 2010 року. Саме тоді епатажна виконавиця обігнала іншу популярну співачку Брітні Спірс за кількістю передплатників.

Взагалі, у соціальній мережі Twitter особливою популярністю користуються саме музичні виконавці. Так, на другому місці опинився юний поп-співак Джастін Бібер. Молодий виконавець набрав 18,1 мільйона передплатників.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага показала себе без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути