вівторок, 15 травня 2012 13:53

Леді Гага пошила собі другу м'ясну сукню

Відома американська виконавиця Леді Гага під час свого виступу шокувала численних шанувальників. Артистка з'явилася на сцені в новому м'ясному вбранні.

Поп-знаменитість красувалася в сукні з м'яса яловичини на своєму сольному концерті, який пройшов днями в столиці Японії Токіо. Виступ був приурочений до її гастрольного туру Born This Way Ball. Леді Гага виклала в своєму мікроблозі фотографію, де демонструє скандальне вбрання.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Леді Гага показала обручку

На знімку Леді Гага стоїть в одному ряду з тушами забитих корів, які висять на гаках. Сама ж виконавиця у своїй м'ясній сукні тримається за такий же гак. Однак на відміну від першої м'ясної сукні нове вбрання артистки зовсім інше: це бюстьє зі спідницею-тюльпаном. Але головне в цій сукні те, що вона лише імітує м'ясо. Мабуть, виконавиця вирішила не повторювати своїх помилок і не сваритися з захисниками навколишнього середовища.

Нагадаємо, Леді Гага вперше одягла сукню зі шматочків яловичого м'яса на церемонію нагородження престижної музичної премії MTV Video Music Awards в 2010 році. Вбрання було створене дизайнером одягу Франком Фернандесом і включало в себе не тільки саму сукню, а й капелюшок і клатч з м'яса. На туфлях артистки також були закріплені шматки яловичого м'яса.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага пошила собі другу м'ясну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути