пʼятниця, 12 березня 2010 12:58

Лазарович згадав старі заслуги перед Януковичем і просить підтримки

Лазарович згадав старі заслуги перед Януковичем і просить підтримки

Співак Василь Лазарович надіслав на ім"я Президент України Віктора Януковича листа, в якому нагадує, що своєю творчістю завжди підтримував Партію регіонів, і тепер просить підтримати його кандидатуру як представника України на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010".

"Я пишаюся тим, що ще в 2006 році моїм голосом зазвучав перший марш Партії регіонів, було проведено більше 40 концертів по регіонах на підтримку вашої партії. У 2007 році... брав участь у передвиборному турі партії та телемостах з регіонами України. У 2009-2010 рр. мої композиції увійшли до промо-альбому на підтримку вашої кандидатури на пост Президента України. Не дивлячись на те, що я не був членом Партії регіонів, своєю творчістю завжди підтримував виключно партію, яку ви очолюєте", - йдеться у зверненні Лазаровича.

У зв"язку з цим Лазарович просить Януковича підтримати його кандидатуру як представника України на "Євробаченні-2010", "обраного шляхом правового внутрішнього голосування" Національною телекомпанією України (НТКУ): "Прошу вашої підтримки в наданні мені можливості гідно представити українську націю на міжнародній музичній арені, відстоюючи національну честь, статус та імідж України".

Нагадаємо, раніше до глави держави і заступника глави Адміністрації Президента Ганни Герман з відкритим листом звернулись представники української культури та шоу-бізнесу, в якому висловили своє обурення тим, що Лазарович був призначений представником від України на "Євробаченні" одноосібним рішенням НТКУ, без проведення відбіркового конкурсу.

ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Лазарович згадав старі заслуги перед Януковичем і просить підтримки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути