пʼятниця, 29 серпня 2014 11:24

Красуню Блейк Лайвлі сильно покусали бджоли

Автор: Reuters
 

Зірку серіалу "Пліткарка" Блейк Лайвлі покусали бджоли, про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі.

Прикрість сталася напередодні 27-го Дня народження зірки, коли вона була на знімальному майданчику нового проекту.

"Я провела тиждень на зйомках, - пише дружина Раяна Рейнольдса, - тільки вчора ми до-знімали останній епізод і я була повна енергії, чи було це від радості, що в мене завтра День народження? Чи були це нерви? Чому в мене почалася агонія? Я дорослішала... думаю".

Після філософських роздумів Лайвлі почала ділитися болем.

"але це було жахливо. Чи боліли у вас страшенно сідниці, коли вам має виповнитися 27 років? Тому що мої боліли неймовірно просто, потім моя шия, спина, ноги і чоло. І мої руки! Вони пекли так ніби в мене встромили двадцять маленьких дротиків. Я почувалася немов чаклунка, яка тане, тане, горить і знову тане. Я не знаюся добре на комахах і не знаю що це було: оси, бджоли чи маленькі гарпуни Матінки Природи. Єдине, що я пам'ятаю, це момент чудової фешн зйомки, і потім, я як зі сцени Монті Пайтон мчуся у невизначеному напрямку та тру свої руки", - пише Лайвлі.

Не дивлячись на те що Лайвлі боролася з тремтінням та набряком, це не завадило красуні наступного дня весело відзначити день народження з великим тортом та у гарній компанії зірка у своєму твітері зазначила, що не надає великого значення своєму віку.

Зараз ви читаєте новину «Красуню Блейк Лайвлі сильно покусали бджоли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути